Referenser

logga_medium

“Våra kunder ställer höga krav på kvalitet och prestanda och våra maskiner får ofta verka i tuffa miljöer. Sedan Sättraby Verkstad fick totalansvaret för produktion, ytbehandling och montering har vår verksamhet ökat både i omfattning och lönsamhet. Sättraby Verkstad är unika på det sättet de jobbar. De är lyhörda, de sprutar ut idéer, de är snabba i vändningarna och de levererar. De motsvarar alla våra förväntningar av en komplett leverantör”
Oscar Löwenhielm, VD Markusson Professional Grinders AB (www.markusson.se)


“MCC designar och tillverkar klimatenheter för arbetsmaskiner och bussar till  företag som tex Atlas Copco, Cargotec, Hyster Yale, Ponsse, Komatsu, Bobcat, Volvo och Scania.

Vi har leverantörer från olika världsdelar men här i Sverige strax väster om Norrtälje har vi en av dom absolut bästa. Sättraby verkstad har supportat med att leverera plåtdetaljer till MCC under många år. Att använda Sättraby som leverantör säkerställer kraven på kvalité och snabba leveranser. För teamet på Sättraby Verkstad är inget omöjligt och dom gör allt för att tillmötesgå våra ofta alldeles för tighta önskemål om leveranser.

MCC vill tacka alla på Sättraby Verkstad för ett fantastiskt sammarbete.”
Peter Enmarker, Platschef Mobile Climate Controls utvecklings Center för Europa.

toprubrik

“Sättraby upplevs som ett ungdomligt och tufft men ändå ödmjukt företag som spänner bågen och ser ljust på framtiden. När man problemmässigt har fastnat i en återvändsgränd har ofta Sättraby en elegant och enkel väg ut.”
Rolf Djärf

“Årets leverantör 2011 tilldelas Sättraby Verkstads AB
som på ett föredömligt sätt har levt upp till våra förväntningar på tillgänglighet och effektivitet samt våra krav på ambition, innovation och relation”
Hällde Maskiner (www.hallde.se)

 

“Almeco väljer att låta Sättraby Verkstads AB tillverka många komponenter till våra produkter när det är smidigt, trevligt att ha med dom att göra, vi får kostnadseffektivt rätt kvalitetsnivå”
Anders Högberg VD (www.almeco.se)

“ScandiTech Design AB, är ett företag som har utvecklat och tagit fram en vedeldad varm- och kallrök både för amatör och proffs. Skärgårdsrökens konstruktion består i huvudsak av plåt som produceras av Sättraby Verkstads AB.

Vi valde Sättraby Verkstads AB som leverantör av all plåtbearbetning på rekommendationer av annan underleverantör och det har vi inte ångrat. Sättraby Verkstads har utifrån knapphändiga skisser genom hela utvecklingsprocessen varit ett bollplank och lämnat sina synpunkter för att få fram en så kostnadseffektiv lösning som möjligt, utan att göra avkall varken på kvalité eller design. Företaget har visat prov på stor kunskap inom tunnplåtsbearbetning och vi är utomordentligt nöjda med vad företaget presterat. Man har alltid hållit vad man lovat och tagit ansvar för eventuella felaktigheter som genast rättats till utan några som helst diskussioner. Detta har bidragit till att vi som företag har känt oss trygga i hela utvecklingsprocessen vilket har betytt väldigt mycket, då vi är ett litet företag som står i början på vår livscykel.

Vi hade inte varit där vi är idag om vi inte hade fått all den hjälp både kostnads- och produktionsmässigt av ett företag som visat mycket stor kunskap inom plåtbearbetning. Vi tackar Sättraby Verkstads AB och dess personal för ett mycket gott samarbete.”
Mats Frendin VD (www.skärgårdsröken.se)

Taggar:

Referenser