KONSTRUKTION

Konstruktion

Från skiss till konstruktionsritning

Har du en bra idé som du vill utveckla? Vi hjälper dig att rita upp produkten i 2D-ritningar och 3D-modeller. Då får du en god uppfattning om hur din produkt skulle kunna se ut i verkligheten.

Från den första layouten i 3D kan vi sedan testa och laborera med olika utföranden och design för att hitta en prototyp att gå vidare med. Att jämföra t ex olika material, kvaliteter, mått osv i datorn spar både tid och pengar för er.

När du är nöjd med din 3D modell skapar vi 2D-ritningarna som blir underlag till prototyptillverkningen.

Konstruktionsritningar för en befintlig produkt

Vill du dokumentera en befintlig produkt? Uppdatera designen? Kanske granska och förbättra konstruktionen? Även då går det bra att vända sig till oss.

För ibland kan det behövas ett bollplank – Utrustad med en kraftfull dator, ett bra ritprogram och mångårig erfarenhet av konstruktion – för att du ska kunna ta rätt beslut för din produkts framtid.

Vi kan t ex bidra med idéer och lösningar på hur materialet kan användas effektivare, hur detaljen kan bearbetas snabbare eller hur slutmonteringen kan effektiviseras. Faktorer som direkt eller indirekt kommer påverka företagets resultat.

CAD

Har du några frågor eller vill du ha en kostnadsfri offert?